Tipsen är uppdelade
stadsdel för stadsdel och efter kategori, så det är enkelt att hitta vad man
söker samtidigt som det är stor sannolikhet att man hittar nya spännande
ställen! Så oavsett om du letar efter caféer i Prenzlauer Berg, finrestauranger (Edelküche) i Mitte, snabbmat
i Kreuzberg eller bara vill
uppdatera dig på vad som hänt på restauranghimlen det senaste året, är chansen
stor att du finner vad du söker.
Utöver alla tips
innehåller årets upplaga bl a ett reportage med den unge stjärnkocken Sebastian Frank, kökschef på fantastiska
Horváth – som jag skrev om här – och
utsedd till årets kock 2011. Och något som verkligen ligger i tiden: en special
om inälvsmat, ”den förbjudna matens återkomst”.
Tidningen kostar 8,90 €
i Berlin men den går även att beställa från svenska internetbokhandlare! Det kan
vara en bra investering om du vill börja planera restaurangbesöken inför nästa
Berlinresa redan nu!
Hej Martin! Kommer du att ge tips på bra hotell? Jag vill veta vart jag skall ta mina damer och det är inte för inte som jag kallas för Småland Don Juan. Här i Växjö det kallt er hälsar Valter!
SvaraRaderaJag tycker du ska satsa på Adlon!
SvaraRaderahttp://www.kempinski.com/en/berlin/hotel-adlon/welcome/
Hej Martin!
SvaraRaderaTack för tipset. Verkar hålla hög klass.
Hälsningar från Valter!