Min blogg och din guide till Berlin. Här skriver jag om mina upplevelser i Berlin, om restauranger, barer, caféer och annat som är värt att uppmärksamma. I denna charmiga, festliga, dekadenta, underbara stad!

måndag 8 augusti 2011

Kaffe på Double Eye

Double Eye är ett fantastiskt, litet kaffeställe på Akazienstraße i Schöneberg. Det är inte mer än ett hål i väggen, men man kan verkligen det här med kaffe och stället sprider en underbar doft av nybryggt kaffe till gatan utanför!Personalen är trevlig och väldigt serviceminded. De frågar alltid om man vill ha kaffet starkt eller normalt. Priserna är låga – en espresso kostar en euro – och sortimentet är brett. En iced latte macchiato är ett trevligt alternativ om man vill dricka något kallt!Stället är populärt, så var beredd på att få stå i kö en liten stund. Och förvänta dig inga hembakade bakelser eller bekväma sittplatser inomhus – här finns inga – utan kom hit för kaffet, det underbara kaffet. För Double Eye erbjuder sannolikt Schönebergs bästa kaffe och bland det bästa i hela Berlin!

Man säljer även kaffebönor, t-shirts med den egna loggan och lite annat smått och gott.VAD: Double Eye, hål i väggen med jättebra kaffe
VAR: Akazienstraße 22 (Schöneberg). U Eisenacher Straße
NÄR: Måndag – fredag 8:47 – 18:29, lördag 9:01 – 17:57
PRISNIVÅ: Låg – mellan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar