Min blogg och din guide till Berlin. Här skriver jag om mina upplevelser i Berlin, om restauranger, barer, caféer och annat som är värt att uppmärksamma. I denna charmiga, festliga, dekadenta, underbara stad!

lördag 18 maj 2013

Glass hos Fräulein Frost


Fräulein Frost är ett jättetrevligt glasställe på Friedelstraße i Kreuzkölln. En euro per kula kostar det, om man inte vill våga sig på någon av de mer avancerade varianterna.Det är ett populärt café och det är lätt att förstå varför! Glassen är god och hela stället genomsyras av en glad och positiv atmosfär. Vill man inte äta glass finns det även kaffe, våfflor, kakor, öl och vin.En bägare med tre kulor, den stora lampan tänd och Vampire Weekends nysläppta skiva i lurarna… Ja, sommaren är här!
Slutligen och apropå ovan nämnda skiva, ett musiktips med en kärleksförklaring till en helt annan stad: http://www.youtube.com/watch?v=_mDxcDjg9P4

VAD: Fräulein Frost, god glass i Neukölln
VAR: Friedelstraße 39 (Neukölln). U Schönleinstraße
NÄR: Måndag – fredag från 13, lördag – söndag från 12
PRISNIVÅ: Låg – mellan

2 kommentarer:

  1. När vi ändå pratar glasstips så måste jag tipsa om Eispiraten nära Boxi i Friedrichschain. Långa köer men helt klart värt väntan! Grünberger Straße 85 tror jag adressen är.

    SvaraRadera