Min blogg och din guide till Berlin. Här skriver jag om mina upplevelser i Berlin, om restauranger, barer, caféer och annat som är värt att uppmärksamma. I denna charmiga, festliga, dekadenta, underbara stad!

torsdag 26 juni 2014

Tiki Heart Café


Tiki Heart är en trevlig tiki-inspirerad bar på Wiener Straße i Kreuzberg. Atmosfären här är betydligt mer lättsam än den på Rum Trader. Drinkarna är måhända inte lika exceptionella, men de håller måttet. Och mängden kitsch slår förmodligen alla rekord! Dessutom hyggligt matutbud, inkl frukost.Kort sagt: det är ett charmigt ställe med behaglig stämning och goda drinkar. Och det är rökfritt! Och de har wifi!
Och: tycker du att vanliga klädaffärer är alldeles för mainstream och för lite rock’n’roll kan butiken i källaren vara precis det du letat efter…

VAD: Tiki Heart, tiki-inspirerat vattenhål vid Görlitzer Bahnhof
VAR: Wiener Straße 20 (Kreuzberg). U Görlitzer Bahnhof
NÄR: Dagligen, från 10
PRISNIVÅ: Låg-mellan

2 kommentarer:

 1. Johan, Stockholm13 juli 2014 kl. 18:43

  Hej!

  Ville bara passa på att tacka för en otroligt bra blogg! Var i Berlin för första gången förra sommaren, och var då och åt frukost på det av dig rekommenderade stället Datscha, sambon tjatar än idag om att åka tillbaka och äta deras "Käsefrühstück". Fortsätt gärna sprid dina otroligt bra tips! Uppskattas enormt. Förra resan till Berlin var den första, men definitivt inte den sista :) Ha en trevlig sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Tack! En Käsefrühstück är ju aldrig fel! :)

   Trevlig sommar!

   Radera