Min blogg och din guide till Berlin. Här skriver jag om mina upplevelser i Berlin, om restauranger, barer, caféer och annat som är värt att uppmärksamma. I denna charmiga, festliga, dekadenta, underbara stad!

fredag 16 november 2012

Wild Nothing på White Trash Fast Food


Igår spelade Wild Nothing i källaren på White Trash Fast Food, the Diamond Lounge.Men vi började kvällen med att äta en trappa upp. För min del blev det en Warm Goat Cheeseburger – alltid ett säkert kort – med en Franziskaner. En trevlig uppvärmning inför en bra konsert!Wild Nothing gjorde sig snabbt ett namn i indiekretsar under 2010 i och med släppet av den hyllade debutskivan Gemini. Många blev sedan förvånade när det visade sig att bandet endast bestod av Jack Tatum, en tjugoettåring från Virginia som spelade alla instrument (gitarrer, bas, synt och trummor) själv och som spelat in skivan hemma i sin bostad!

På scen har Tatum med sig fyra andra musiker medan han själv sjunger och spelar gitarr. Resultatet blir något rockigare än på skiva. Gårdagens konsert bestod av en blandning av låtar från Gemini och uppföljaren Nocturne, som kom i augusti. Bäst var avslutande Summer Holiday!Förband var Grey Television från Berlin.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar